TILLBAKA TILL
GAMLA WEBBSIDAN

Kläder

Kläder

KLÄDER MED TRYCK & BRODYR

Vi erbjuder graverade plastskyltar och plastskyltar med färgtryck i Forex (skummad PVC). Vilket material som passar bäst beror på hur skylten ska användas.

Våra graverade plastskyltar är en akryl av högsta kvalitet. Text och eventuella bilder graveras in med laser. De lämpar sig för både inom- och utomhusbruk, är UV-stabila och tåliga mot väder och vind. Den minsta storleken vi erbjuder är 25 x 10 mm och den största är 295 x 295 mm. Samtliga plastskyltar är 1,6 mm tjocka. De tillverkas av ett plastlaminat i två skikt, ett övre som utgör skyltfärgen och ett undre som utgör textfärgen.

Graverade plastskyltar kan fästas på en plan yta med skruv, tejp, magnetremsa eller sugproppar. De går också att montera hängande på en krok, spik eller i en skylthållare på väggen. Med vårt flaggfäste kan de även monteras utstående från vägg. Vill man ha en skylt stående på ett bord erbjuder vi bordsställ. Våra namnskyltar i graverad plast går att beställa med militärklämma, nål eller magnet.

Användningsområden:

Graverade plastskyltar är ett bra val vid de flesta tillfällen. De används ofta som dörrskyltar, brevlådeskyltar, märkskyltar och informationsskyltar. Dessa kan beställas med självhäftande tejp och/eller skruv. Våra namnskyltar i graverad plast används oftast inom sjukvården och servicebranschen och kan beställas med olika fästmetoder.

SKAPA I ONLINEDESIGNERN

Skapa helt fritt och trolla fram en rolig design.

Skyltar l Kläder l Vinyltexter l ID-Brickor l Boxskyltar l
Dörrskyltar l Postlådeskyltar l Namnskyltar


eller

ENKEL BESTÄLLNING

Inom kort kommer du kunna skapa din beställning med textrader på samma sätt som i vår föregående shop. Funktionen kommer vara klar inom kort.

Använd onlinedesignern så länge

PRODUKTEXEMPEL:

Text 1-rad
149,00 kr Exkl. Moms: 111,75 kr
Lagtröja
249,00 kr Exkl. Moms: 186,75 kr
Symbol
290,30 kr Exkl. Moms: 217,72 kr
Egen text
299,00 kr Exkl. Moms: 224,25 kr
Egen text
149,00 kr Exkl. Moms: 111,75 kr
Yrkeskläder
157,56 kr Exkl. Moms: 118,17 kr