FRÅGOR & SVAR (FAQ)

Nedan listar vi de vanligaste och återkommande frågorna vi får. Vill du lägga till en fråga ? Skicka ett e-mail till oss.
Klicka på nedan frågor, svaren öppnas då upp

VARFÖR HAR NI GJORT EN KREDITUPPLYSNING ?
Väljer du betalmetod FAKTURA, gör vi alltid en kreditkontroll via Credit Safe. Kreditkontrollen anger ingenting om dina privata ekonomiska förhållanden, vad gäller inkomster, lån eller annat. Den typ av kreditkontroll vi gör visar endast din betalningshistorik.
Vet du med dig att det kan finnas saker i din historik, välj hellre annan betalmetod, då för många kreditkontroller kan påverka.
JAG FÅR INGEN ORDERBEKRÄFTELSE, VARFÖR ?
Det kan bero på lite olika saker.
1. Du har inte genomfört din order och dina varor ligger kvar i kundkorgen.
2. Du har genomfört din order men stavat fel på din e-mailadress.
3. E-mailet har inte blivit godkänt av din mailklient och hamnat i skräpkorgen
Åtgärd:
Logga in och titta om dina varor ligger kvar i kundkorgen. Titta efter om e-mailet från oss hamnat i din skräpkorg. Lägg vår domän som tillförlitlig i din mailklient
VARFÖR ÄR DET SÅ STORA VARIATIONER I LEVERANSTIDER ?
Lyckligtvis har vi ett bra flöde av beställningar. Vi tillverkar också väldigt många olika produkter med många olika märkningsmetoder. Det beror alltså på hur många beställningar vi jobbar med för tillfället, vilken produktionsmetod din produkt märks med resp vilken produktionsmetod vi jobbar med för tillfället. Därtill om material finns på lager för din order. Någon gång kan det ta 2-5 dagar en annan tar det längre tid.
Naturligtvis gör vi vad vi kan, med de resurser vi har - att hålla nere leveranstiderna.
NI HAR GJORT EN KREDITKONTROLL, VARFÖR ?
Väljer du betalningsmetod Faktura gör vi alltid en kreditkontroll via Creditsafe. Det är en enklare kontroll där vi INTE ser privata saker såsom inkomstförhållande, lån mm. Blir du av någon anledning inte godkänd för betalning genom faktura meddelas detta. Du är naturligtvis välkommen att beställa hos oss ändå, men då genom annan betalmetod.
KAN FÖRETAG HANDLA HOS ER ?
Abslout, både Privatpersoner,Föreningar och Företag är välkomna kunder hos oss
HUR MONTERAR JAG VINYLTEXTERNA ?
Vi bifogar alltid en utskriven beskrivning på ur du monterar dina vinyltexter. Du kan även läsa här < a href="https://lrdesign.se/dekalmontering">Dekalmontering